Skip to content

Barman/Barvrouw

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenRestaurant and Bar

Jobdescription

Jouw rol:

Voor de aanvulling van onze teams in zowel Tilburg als Eindhoven zijn wij op zoek naar bartenders! Heb jij de skills om alle bestellingen snel en vakkundig te maken, heb je oog voor detail én ben je gastvriendelijk? Ben je ’s avonds doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar? Dan zoeken we jou!


Jij bent degene die zorgdraagt voor alles wat met onze bar te maken heeft, je bemoeit je actief met ons assortiment, ziet nieuwe trends op het gebied van dranken en kijkt altijd kritisch naar zaken die we kunnen verbeteren m.b.t. service, efficiëntie en hygiëne. Je hebt al de nodige ervaring achter de bar en je bent in staat om nieuwe collega’s de kneepjes van het vak bij te brengen.


Wat wij je bieden:

  • Een baan bij, zoals gezegd, het leukste horecaconcept van Eindhoven waar je samenwerkt met de gezelligste collega’s;
  • Als je de ambitie hebt mogelijkheden om door te groeien richting Floormanager en Assistent Bedrijfsleider;
  • Een contractvorm passend bij jouw wensen voor de lange termijn, een bovengemiddeld salaris, jaarlijkse salarisverhoging en alle gewerkte uren gegarandeerd uitbetaald.
  • Flexibele werktijden, maar we verwachten wel dat je ieder weekend op vrijdag, zaterdag of zondag beschikbaar bent;
  • De mogelijkheid om ook af en toe eens bij onze andere vestiging in Tilburg te werken;
  • Trainingen en cursussen op locatie om je kennis te vergroten.


Over Down Town Gourmet Market:

Sinds 2017 een mooi concept midden in het bruisende centrum van Eindhoven. Waar alle verschillende keukens samen komen. Waar je als gast ook zin in hebt, bij Down Town is het er. Wij verassen onze gasten met culinaire concepten uit alle hoeken van de wereld. Met ruim 500 zitplaatsen, twee centrale bars en 21 verschillende foodconcepten genieten onze gasten van een heerlijke lunch, diner of borrel. Het is de gezelligste hotspot van Eindhoven.

Requirments

Jij bent:

  • Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt;
  • Iemand die houdt van drukte en gezelligheid;
  • Iemand die geniet van gasten die genieten.

Join the Gourmet Market vibe

Do you have any questions?

Do you still have any questions after reading our vacancies. No worries, we are here to help. You can reach out to us via email: info@gourmetmarket.nl